Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Afgesleten boomwortels in de Plantage Middenlaan te Amsterdam, met bladeren van de herfst - Delfts-blauw tegeltje; nr. fh0023

Keramische sier-tegel in Delfts blauw, gemaakt van mijn foto van afgesleten boomwortels door het drukke geloop in de Plantage Middenlaan te Amsterdam, met gevallen bladeren van de herfst. Te bestellen onder nr. fh0023. De prijs is inclusief verzendkosten.
 

€23,00

Afgesleten boomwortels in de Plantage Middenlaan te Amsterdam, met bladeren van de herfst - keramiek kleur-tegeltje; nr. fh0024

Keramische sier-tegel in kleur, gemaakt van mijn foto van afgesleten boomwortels door het drukke geloop in de Plantage Middenlaan te Amsterdam, met gevallen bladeren van de herfst. Te bestellen onder nr. fh0024. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Bloem-motieven in de winkel-etalage, bij Centraal Station Amsterdam; te bestellen, keramisch tegeltje, nr. fh0017

Keramische sier-tegel in kleur te koop, gemaakt van mijn foto van een design van kleurige bloem-motieven, in een winkel-etalage bij het C.S. te Amsterdam. Te bestellen onder nr. fh0017. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Damrak en Prins Hendrikkade, vanaf het stationsplein gezien; Amsterdam C.S. - Delfts-blauw tegeltje; nr. fh0015

Keramische sier-tegel in Delfts blauw, gemaakt van mijn foto van het begin van het Damrak aan de Prins Hendrikkade in de winter, vanaf het stationsplein te Amsterdam gezien. Te bestellen onder nr. fh0015. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

De Blauwbrug over de Amstel, bij het Waterlooplein in Amsterdam / Mokum - Delfts-blauw tegeltje; nr. fh0005

Keramische sier-tegel in Delfts blauw, gemaakt van mijn foto van de beroemde Blauwbrug over de Amstel in Mokum, aan het Waterlooplein te Amsterdam. Te bestellen onder nr. fh0005. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

De 'Gate' van de campus Roeterseiland te Amsterdam; keramisch tegeltje, nr. fh0012

Keramische sier-tegel in kleur te koop, gemaakt van mijn foto van de 'Gate' op de campus Roeterseiland, over het water van de Nieuwe Achtergracht. Te bestellen onder nr. fh0012. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

De loop- & fietstunnel aan de westkant van het C.S. Amsterdam; keramisch tegeltje, nr. fh0002

Keramische sier-tegel in kleur te koop, gemaakt van mijn foto van de loop/fietstunnel; hier gezien vanaf de IJ-pont. te bestellen onder nr. fh0002. De prijs is inclusief verzenden.

€23,00

Duiker-beeldje aan het water van het Entrepotdok in Amsterdam; keramisch tegeltje, nr. fh0011

Keramische sier-tegel in kleur te koop, gemaakt van mijn foto van een klein bronzen beeldje van een duikertje, op een kadepaal; het staat aan water van het Entrepotdok te Amsterdam. Bestellen onder nr. fh0011. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Duikertje aan het Entrepotdok-water in Amsterdam - Delfts-blauw keramisch tegeltje; nr. fh0010

Keramische sier-tegel in Delfts blauw, van mijn foto van een klein bronzen sculptuurtje op een houten kadepaal aan het water van het Entrepotdok te Amsterdam. Te bestellen onder nr. fh0010. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Fietser bij de Muiderpoort aan de Sarphatistraat in Amsterdam - Delfts-blauw tegeltje; nr. fh0001

Keramische sier-tegel in Delfts blauw, van mijn foto van het Alexanderplein in de Sarphatistraat te Amsterdam, met links de Muiderpoort. Te bestellen onder nr. fh0001. . De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Fietswrak, met magneetvissen uit het water gehaald van het Oosterdok, Amsterdam; te bestellen, keramisch tegeltje, nr. fh0018

Keramische sier-tegel in kleur te koop, gemaakt van mijn foto van een fietswrak aan de kade van het Oosterdok in Amsterdam. De oude fiets is uit het water gehaald met magneetvissen, dat momenteel erg populair is. Te bestellen onder nr. fh0018. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Graffiti - stadspo√ęzie op de muur van Laser3.14. in Amsterdam; keramisch tegeltje, nr. fh0007

Keramische sier-tegel in kleur, te koop; gemaakt van mijn foto van graffiti-tekst op de muur van Laser3.14, bekende muurdichter in Amsterdam. Te bestellen onder nr. fh0007. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

IJ-veer Buiksloterweg, de pont aan de kant van Amsterdam-Noord - Delfts-blauw tegeltje; nr. fh0016

Keramische sier-tegel in Delfts blauw, gemaakt van mijn foto van de IJ-pont Buiksloterweg aan de kant van Amsterdam-Noord. Te bestellen onder nr. fh0016. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Ingang van Eye filmmuseum, aan de noordkant van het IJ, Amsterdam - Delfts-blauw tegeltje; nr. fh0014

Keramische sier-tegel in Delfts blauw, gemaakt van mijn foto van de ingang van het Eye filmmuseum met zijn moderne architectuur. aan de oever van het IJ te Amsterdam-Noord. Te bestellen onder nr. fh0014. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Kamp Seedorf op de muur bij het viaduct aan de Piet Heijnkade, Amsterdam; te bestellen, keramisch tegeltje, nr. fh0019

Keramische sier-tegel in kleur te koop, gemaakt van mijn foto van muurkunst van 'Kamp Seedorf', hier aan de Piet Heinkade bij het viaduct naar de Kattenburgerstraat in Amsterdam. Te bestellen onder nr. fh0019. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Lopen over de bruggen op de campus Roeterseiland in Amsterdam; tegeltje; nr. fh0008

Keramische sier-tegel in kleur te koop, gemaakt van mijn foto van studenten die over de bruggen lopen op de universiteitscampus van Roerseiland in de zomer. Te bestellen onder nr. fh0008. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Oosterdok bij avond te Amsterdam; keramisch tegeltje, nr. fh0004

Oosterdok bij avond met driemaster naast het Scheepvaartmuseum, Amsterdam. 
.
Keramische sier-tegel in kleur te koop, gemaakt van mijn foto van het Oosterdok te Amsterdam; te bestellen onder nr. fh0004. De prijs is inclusief verzendkosten.


€23,00

Op de bank aan de Amstel bij het Waterlooplein te Amsterdam, bij de Blauwbrug; Delfts-blauw tegeltje; nr. fh0025

Keramische sier-tegel in Delfts blauw, gemaakt van mijn foto van het Waterlooplein in Mokum: lekker zitten lezen op de hoek van de Blauwbrug, over de Amstel te Amsterdam. Te bestellen onder nr. fh0025. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Reflecties van winkelraam van Law Hub, op het Roeterseiland te Amsterdam te bestellen, keramisch tegeltje, nr. fh0021

Keramische sier-tegel in kleur te koop, gemaakt van mijn foto van een reflecterend winkelraam met neonletters van Law Hub, op het roetereiland te Amsterdam,design van kleurige bloem-motieven, in een winkel-etalage bij het C.S. te Amsterdam. Te bestellen onder nr. fh0021. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Sneeuwpoppen op de Nieuwmarkt in de winter, Amsterdam; keramisch tegeltje, nr. fh0009

Keramische sier-tegel in kleur te koop, gemaakt van mijn foto van twee sneeuwpoppen op de Nieuwmarkt te Amsterdam, vlak bij de oude Waag. Te bestellen onder nr. fh0009. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Spinoza beeld aan het Waterlooplein te Amsterdam; delfts-blauw keramisch tegeltje; nr. fh0003

Keramische sier-tegel in delfts blauw te koop, gemaakt van mijn foto van de de bronzen sculptuur van Spinoza bij het Waterlooplein - inclusief een meeuw op zijn hoofd en vogeltjes in zijn bronzen mantel. Te bestellen onder nr. fh0003. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Stilleven in de etalage van de Film-academie te Amsterdam met gemaakte voorwerpen; keramiek tegeltje te koop, nr. fh0026

Keramische sier-tegel in kleur te koop, gemaakt van mijn foto van een stilleven met allerlei decor-voorwerpen in de etalage van de Film-academie aan het Mr. Visserplein te Amsterdam. Te bestellen onder nr. fh0026. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Uitizcht vanaf de Veemkade over de IJhaven met de moderne Jan Schaefer-brug te Amsterdam; Delfts-blauw tegeltje; nr. fh0020

Tegel in Delfts blauw, gemaakt van mijn foto van het uitizcht vanaf de Veemkade over het water van de IJ-haven en de Jan Schaefer-brug te Amsterdam. Te bestellen onder nr. fh0020. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Uitzicht over de Amstel in de richting van het Waterlooplein, met rechts theater Carré; Amsterdam - Delfts-blauw tegeltje; nr. fh0022

Keramische sier-tegel in Delfts blauw, gemaakt van mijn foto van het uitzicht vanaf de brug de Hoge Sluis (in de Sarphatistraat) over de Amstel te Amsterdam. De sluizen in de Amstel en theater Carré zijn rechts goed te zien. In de verte het Stadhuis aan het Waterlooplein. Te bestellen onder nr. fh0015. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00

Witte zwanen met kuiken-jongen in Amsterdam - Delfts-blauw keramisch tegeltje; nr. fh0006

Keramische sier-tegel in Delfts blauw, van mijn foto van witte zwanen met hun kuiken-jongen - op de stenen straat van de Wittenburgergracht in Amsterdam. Te bestellen onder nr. fh0006. De prijs is inclusief verzendkosten.

€23,00