Een selectie van mijn foto's langs de Amstel door Amsterdam / Mokum; zowel de bruggen over de Amstel als de sluizen erin vind ik fascinerend.

uit 2022 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Schuin uitzicht over de Amstel met Amstel-sluizen en Carré; foto Amsterdam / Mokum.

2022

Een schuin uitzicht over de brede Amstel met zijn Amstel-sluizen onder wolkenlucht, met links aan de overkant het grote theater-gebouw van Carré. - Amsterdam / Mokum in foto voor digitale print, Fons Heijnsbroek.

Uitzicht over de brede Amstel met rechts aan de overkant Carré; foto Amsterdam / Mokum

2022

Uitzicht over de brede Amstel onder blauwe wolkenlucht, met rechts aan de overkant het grote theater-gebouw van Carré. - Amsterdam / Mokum in foto voor print, Fons Heijnsbroek.  

De sluizen in de Amstel op de hoogte van Carré; foto Amsterdam / Mokum

2022

De oude Amstelsluizen in de Amstel, op de hoogte van theater Carré (te zien op de achtergrond, rechts). - Amsterdam / Mokum in foto voor print, Fons Heijnsbroek. 

Uitzicht over de Amstel, vanaf de Amstelsluizen gezien; Amsterdam / Mokum in foto

2022

Een ver uitzicht over de Amstel door Amsterdam - gezien vanaf de Amstelsluizen naar het Oosten, in de winter. - Amsterdam / Mokum in foto voor print, Fons Heijnsbroek. 

Wandelen langs de Amstel met zon en schaduw; foto Amsterdam / Mokum

2022

Lopen langs de Amstel met zon en gevels van oude herenhuizen, op de hoogte tussen de Nieuwe Keizersgracht en de Magere Brug; rechts achter de brug ligt het bakstenen gebouw van de Hermitage. - Amsterdam / Mokum in foto voor print, Fons Heijnsbroek. 

Close-up foto van de Amstelsluizen in de Amstel; foto Amsterdam / Mokum

2022

Close-up foto van de oude Amstelsluizen in de Amstel - op de hoogte van theater Carré (te zien op de achtergrond, rechts). - Amsterdam / Mokum in foto voor print, Fons Heijnsbroek.